Redau bucuria unui adolescent care sufera de depresie

 

Yolanda Cretescu Asociatia Happy Minds

58.75% Complete
1,175 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
8
Donații

Îmi dedic ziua unui simptom al adolescenților din ce în ce mai des întâlnit - autovătămarea. 

Împreună cu voi, prieteni și cunoscuți, îmi doresc să tăiem din istoria emoțională a adolescenților momentele de disperare care ne duc copiii la imposibilitatea de a gestiona frustrările altfel decât să se taie.

Implică-te și tu și hai să le redăm echilibrul emoțional și bucuria de a trăi! Donațiile vor fi direcționate către psihoterapeuții care vor prelua în mod gratuit cazurile adolescenților care au cu adevărat nevoie de ajutorul nostru. 

Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați decis să donați pentru o cauză în care cred cu tot sufletul și în care mă implic zi de zi.

Yolanda


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Sănătatea mintală este un drept fundamental și orice persoană ar trebui să aibă acces la servicii de prevenție și intervenție indiferent de statutul social, economic sau de poziționarea geografică.

SUSŢIN PROIECTUL

depreHUB Teens

2757.pngLa fiecare 100 de minute, un adolescent își ia viața; 2757.pngSinuciderea este una dintre cauzele principale ale morții tinerilor între 15 și 24 de ani; 2757.pngAproape 20% dintre adolescenți suferă de depresie până să devină adulți; 2757.pngDoar 30% dintre adolescenții care suferă de depresie au parte de tratament

depreHUB Teens este un program național dedicat adolescenților din România care își propune să ofere suport emoțional prin linia de help-line dedicată, funcțională 24/7, la nivel național, terapie gratuită pentru adolescenții din familii defavorizate, precum și instrumente online pentru exersarea abilităților de coping și menținerea stării de bine. Pentru ca toate aceste inițiative să prindă contur avem însă nevoie de sprijinul oamenilor de bine. Astăzi nu le mai putem veni în ajutor adolescenților cu informații prezentate în același mod clasic în care am făcut-o ani de zile. Este nevoie de o nouă abordare, fresh și inovativă, adaptată nevoilor și ritmului lor de viață.

De aceea vă invităm alături de noi, să le oferim adolescenților din România șansa la o sănătate emoțională optimă, pentru a face față cu succes provocărilor din jurul lor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

29 Jul 2021
La multi ani cu bucurii si cu îndeplinirea viselor! 🍀🤗
28 Jul 2021
Pentru copii care nu stiu cat sunt de iubiti. Si pentru tine, draga mea, sa stii ca esti iubita!
28 Jul 2021

Miky

100 RON
La multi ani, Yolanda! Hug you very much :*
28 Jul 2021
28 Jul 2021
27 Jul 2021
Cu admiratie pentru tot ce faci
27 Jul 2021
27 Jul 2021